Nieuws

Het KWPN heeft vrijdagavond 26 oktober 2018 naar buiten gebracht dat op het KWPN-centrum in Ermelo bij één van de aanwezige hengsten uit het najaarsverrichtingsonderzoek het EHV-1 virus is vastgesteld.

Geplaatst op:

Zondag 28 oktober organiseert het NSIJP het jaarlijkse Fokkerij Event op het Nationaal Hippisch Centrum. Het NSIJP is een vereniging die liefhebbers van het IJslandse paard verenigt.

Geplaatst op:

 

Op 29 juni 2019 geven we een show van 1,5 uur waar je ons en onze paarden ziet. Maar dat is niet het enige, er zijn ook gastoptredens van bijvoorbeeld het spectaculaire HORSE BOARDEN! 

Geplaatst op:

Verspreid over drie dagen (25 t/m 27 oktober) is het Nederlands New Forest Pony Stamboek aanwezig op het Nationaal Hippisch Centrum. Het NNFPS programma bestaat uit hengsten verrichtingsonderzoek 3e fase en verrichting merries & stamboekopname.

Geplaatst op:

22 t/m 24 oktober zijn de Horka Trainings3daagse paarden en pony’s op het KNHS-centrum in Ermelo. Deze leerzame 3-daagse is geschikt voor de allround ruiters en amazones.

Geplaatst op:

Zaterdag 20 oktober 2018 vinden de KWPN IBOP en Hengstencompetitie Gelders Paard in Ermelo plaats. Zowel het KWPN-centrum als een deel van het Nationaal Hippisch Centrum staat in het teken van het Gelderse paard.

Geplaatst op:

Op het Nationaal Hippisch Centrum is ook ruimte voor niet hippische evenementen. Zo is er dit weekend het kampioenschap georganiseerd door rasclub voor Zwitserse Witte Herders op het terrein aanwezig. 

Geplaatst op:

Aanstaande zaterdag 13 oktober vind het inspirerende evenement EquiDay plaats op het KNHS-centrum. Het paardvriendelijkste evenement van Nederland. Voor iedereen die zoekt naar paardvriendelijke oplossingen en inspiratie. 

Geplaatst op:

Vandaag vindt de aanlevering van de rijpaardhengsten voor het najaarsonderzoek plaats in Ermelo. Het gaat hierbij om het 21 en 50 daagse verrichtingsonderzoek bij KWPN. 

Geplaatst op:

Cursusdag trainingsfysiologie olv. dierfysio Tessa Jannink en dierenkliniek Wolvega. Dierfysio Tessa Jannink neemt de deelnemers mee in de theorie rondom trainingsfysiologie. Wat gebeurd er nou eigenlijk in het paard wanneer wij met onze paarden trainen? En nog belangrijker; op welke wijze zorgen wij ervoor dat de trainingen die wij met onze paarden doen ook daadwerkelijk een positief effect hebben? 

Geplaatst op: