Nieuws

Vrijdag 29 en zaterdag 30 juni wordt in Ermelo het eerste NK Voltige gehouden, op het KNHS centrum komen dan Nederlands beste voltigeurs in actie. Gelijktijdig met het NK wordt er ook een CVI1* georganiseerd.

Geplaatst op:

Het Nationale IJkmoment van het Hippisch Trainingscentrum wordt woensdag 4 juli gehouden op de terreinen van de KNHS. Tijdens deze dag, die behalve het hoogtepunt van het jaar trainen bij het HTC is, worden de deelnemers getoetst op de progressie in hun discipline.

Geplaatst op:

Op woensdag 18 juli kunnen dressuurcombinaties op het KNHS-centrum in Ermelo les krijgen van Kristel van Duren-Bodewes en/of een proef oefenen met jurylid Adriaan Hamoen.

Geplaatst op:

Het Nationaal Hippisch Centrum aan De Beek 125 in Ermelo is het kloppend hart van hippisch Nederland. Bekijk het overzicht met activiteiten in juli 2018:

Geplaatst op:

In augustus en september 2018 zijn de KNHS-kampioenschappen breedtesport voor springen, dressuur, mennen, voltige en endurance. Die kampioenschappen heten “Hippiade” en zijn traditiegetrouw op het KNHS-centrum in Ermelo. 

Geplaatst op:

Wil jij les krijgen van topinstructeurs Kristel Van Duren-Bodewes en/of Patricia Wolters? Er zijn voor nog plekken vrij voor de tweedaagse HORKA Trainingsdagen dressuur (18+) op 9 en 10 juli in Ermelo en de losse dressuurlessen van Kristel voor ruiters van alle leeftijden op woensdag 18 juli.

Geplaatst op:

Het vraagprogramma van het NK Dressuur Gelderland is nu te vinden op de website van het NK Dressuur Gelderland, onder ‘Deelnemers’. Hierin vindt u alle informatie over het evenement. Klik hier om het vraagprogramma te bekijken.

Geplaatst op:

De KNHS Talentendag vindt dit jaar plaats op woensdag 29 augustus. Tijdens deze dag op het KNHS-centrum in Ermelo worden jaarlijks vele talentvolle combinaties gescout die de potentie hebben om door te stromen naar één van de jeugdkaders in de olympische en paralympische disciplines.

Geplaatst op:

Ben jij in het bezit van een Connemara en heb je zin in een super gezellige dag op 16 juni a.s.? Schrijf je dan nog snel in voor het Open Nederlands Connemara Kampioenschap op het mooie terrein van de KNHS te Ermelo!

Geplaatst op:

De afgelopen tijd is het KNHS centrum in Ermelo uitgebouwd tot het Nationaal Hippisch Centrum van Nederland. Wij zijn per direct op zoek naar een tweede Beheerder (m/v)

Geplaatst op: