Nieuws

Op de KNHS Talentendag die is gehouden op 29 augustus zijn talentvolle combinaties gescout die de potentie hebben om te zijner tijd door te stromen naar één van de jeugdkaders in de olympische en paralympische paardensportdisciplines.

Geplaatst op:

Interim directeur, Theo Fledderus, is door het KNHS-bestuur aangesteld als nieuw algemeen directeur van de KNHS. Hiermee is zijn interim opdracht omgezet naar een vaste aanstelling.

Geplaatst op:

Het Nationaal Hippisch Centrum aan De Beek 125 in Ermelo is het kloppend hart van hippisch Nederland. Bekijk het overzicht met activiteiten in september 2018:

Geplaatst op:

Clever Dog Training traint al een aantal jaren op het Nationaal Hippisch centrum. Nu hebben ze de leukste Zomerschool voor Actieve Pups/Jonge Honden en hun Baasjes! Bekijk snel het promofilmpje en doe mee!

Geplaatst op:

Vandaag is het de beurt aan de crème de la crème van de fokkerij, wie worden dit jaar tot de beste merries en veulens gekroond? Kom naar de Nationale Merrie- en Veulenkeuring in Ermelo en bewonder al deze paarden met eigen ogen of volg het live via KWPN.tv.

Geplaatst op:

Op de KNHS Talentendag worden talentvolle combinaties gescout die de potentie hebben om te zijner tijd door te stromen naar één van de jeugdkaders. De combinaties worden door trainers uit het KNHS Trainersplatform getraind en beoordeeld.

Geplaatst op:

Van 10 tot en met 18 augustus vinden de KWPN Kampioenschappen plaats op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Het mooiste van sport en fokkerij komt samen tijdens de KWPN Kampioenschappen en dat alles in de prachtige entourage van het WK Jonge Dressuurpaarden.

Geplaatst op:

Wát een kwaliteit zagen we vanmiddag in de finale van het Longines FEI/WBFSH WK voor vijfjarige dressuurpaarden. Een droomfinale met grote talenten die correct werden voorgesteld.

Geplaatst op:

Dinja van Liere verraste - en misschien nog wel het meest zichzelf - met de bronzen medaille op het WK voor zesjarige dressuurpaarden in Ermelo met de KWPN goedgekeurde hengst Hermès.

Geplaatst op:

Wat een ontknoping in de finale voor zevenjarigen vanochtend in Ermelo. Waarbij de top 4 dezelfde combinaties bevat uit de tussenstand, maar allen op een andere positie.

Geplaatst op: