Nieuws

Het terrein ligt er prachtig bij! Het eventing parcours staat opgesteld! Er kan woensdag en donderdag worden geoefend op een eventingparcours opgesteld door Bondscoach Bettina Hoy!!!

Geplaatst op:

Op zaterdag 28 maart wordt de eerste Hunter-Jumper Equitation wedstrijd gehouden in Nederland. De wedstrijd vindt plaats op het terrein van het Nationaal Hippisch centrum in Ermelo.

Geplaatst op:

Dit jaar zal voor het eerst een heus Nederlands Kampioenschap Voltige worden gehouden. Op 29 en 30 juni wordt er in Ermelo op het KNHS-centrum gestreden om de nationale titels.

Geplaatst op:

De meerdaagse trainingsarrangementen voor volwassen ruiters zijn nu op veler verzoek uitgebreid. Naast de tweedaagse trainingsarrangementen is het nu ook mogelijk om vier dagen, inclusief drie nachten, op het centrum te verblijven.

Geplaatst op:

Speciaal voor volwassen ruiters worden komend seizoen diverse KNHS HORKA Trainingsdagen georganiseerd op het KNHS-centrum in Ermelo.

Geplaatst op:

Nog één week en dan is het zo ver! Nog niet opgegeven?! Doe dat dan snel! VOL=VOL!

Op woensdag 28 en donderdag 29 maart kunnen eventingruiters trainen op het outdoor zandterrein van het KNHS-centrum in Ermelo. Bondscoach Bettina Hoy zet een parcours uit met mobiele eventinghindernissen.

Geplaatst op:

ERMELO - Op de nakeuring van het NRPS zijn nog vijf rijpaardhengsten aan de commissie gepresenteerd, die op 16 februari wel waren aangemeld maar toen om diverse redenen afwezig moesten blijven.

Geplaatst op:

Met flinke overmacht heeft Diederik van Silfhout dit weekend het KNHS Indoor Kampioenschap Zware Tour gewonnen. Van Silfhout deed dit met de op dit niveau in de wedstrijdbaan debuterende Expression.

Geplaatst op:

Aankomend weekend barst de titelstrijd los om de KNHS Indoorkampioenschappen 2018. De kampioenschappen op het Nationaal Hippisch Centrum zijn gratis te bezoeken (incl. parkeren).

Geplaatst op:

Dressuuramazone Danielle van Mierlo was vorige week bij het KNHS Rondje Instructie 'Door het oog van de jury': "Ik vond het een inspirerende avond.

Geplaatst op: