Nieuws

Van 18 tot en met 20 januari is weer het jaarlijkse KNHS-trainersseminar op het KNHS-centrum in Ermelo. Het trainersseminar 2019 heeft het thema “Trainen met passie en ambitie”.

Geplaatst op:

Aanstaande zondag, 25 november, organiseert de KNHS  samen met de VV een najaarstrainingsdag op het Nationaal Hippisch Centrum. Een trainingsdag voor alle voltigeurs van de KNHS Voltigevereniging.

Geplaatst op:

DE NRSV Indoor: zondag 18 november 2018. Voor hen die van hun paard houden en leuke oefeningen willen doen en plezier hebben. Het programma is samengesteld uit 3 onderdelen met als thema: “NIET SCHRIKKEN” “ER IS IETS AAN DE HAND”!

Geplaatst op:

Het Nationaal Hippisch Centrum (NHC) in Ermelo is het kloppende hart van paardensport en fokkerij in Nederland. Na diverse overleggen over verschillende mogelijke scenario’s is in de ledenraad van 8 november besloten om het NHC vanaf 1 januari 2019 als een bedrijf aan te sturen. 

Geplaatst op:

Op vrijdag 26 oktober 2018 is op het KWPN-centrum in Ermelo bij één van de aanwezige hengsten uit het najaarsverrichtingsonderzoek het EHV-1 virus (Rhinopneumonie) vastgesteld.

Geplaatst op:

18 november is het tijd voor de Nederlandse Ruiter Sport Vereniging om het jaar af te sluiten met de NRSV Indoor. Dit jaar is het thema: “Schrikken? Er is iets aan de hand!”. Caroline van der Klaauw en Pauline Boekwijt gaan het als vanouds weer spannend maken voor ons.

Geplaatst op:

Doordat het Nationaal Hippisch Centrum momenteel geheel van de buitenwereld is afgesloten dankzij de Rhino-besmetting in de stallen van het KWPN, heeft het NRPS een nieuwe locatie moeten zoeken (en gevonden) om de tweede beoordelingsdag van het verrichtingsonderzoek te laten plaatsvinden.

Geplaatst op: