Nieuws

Er is weer een aantal nieuwe KNHS HORKA Trainingsdagen en Meerdaagse-trainingsdagen bijgekomen. Geniet van een paar heerlijke dagen met je paard bezig zijn, leerzame trainingen volgen en leuke activiteiten in de avonduren.

Geplaatst op:

Edward Gal (Oosterbeek) heeft met overmacht zijn negende dressuurtitel binnengehaald. Met GLOCK’s Zonik N.O.P. won Gal de beide onderdelen van het NK Dressuur Gelderland en hij reed naar een prachtige score van ruim 83 procent in de Kür op Muziek.

Geplaatst op:

Het Nationaal Hippisch Centrum aan De Beek 125 in Ermelo is het kloppend hart van hippisch Nederland. Bekijk het overzicht met activiteiten in augustus 2018

Geplaatst op:

Dit weekend, van vrijdag 27 tot en met zondag 29 juli wordt in Ermelo het NK Dressuur Gelderland verreden en jij kunt hier bij zijn! Op zondag 29 juli wordt na afloop van het NK Dressuur de Nederlandse afvaardiging voor het WK in Tryon bekend gemaakt.

Geplaatst op:

Vanaf maandag 23 juli tot en met 22 augustus zijn er wegwerkzaamheden aan de rotonde op de provinciale weg (kruising N302 en N344 ter hoogte van Landal Rabbit Hill). 

Geplaatst op:

Op donderdag 26 en vrijdag 27 juli worden in Ermelo lokale temperaturen boven de 30 graden verwacht. Daarom heeft de KNHS samen met de organisator van het NK Dressuur besloten om, naast de reeds getroffen maatregelen, het programma van donderdag 26 juli af te gelasten en de rest van het programma te herzien.

Geplaatst op:
ERMELO (KNHS) – Van 26 tot en met 29 juli wordt in Ermelo het NK Dressuur Gelderland verreden. Er wordt gestreden om de Nederlandse titel voor de senioren, Under 25, Young riders, Junioren, Children en para-dressuurruiters. Voor de klassen ZZ-Zwaar en Lichte Tour staan er KNHS-titels op het spel.  
Geplaatst op:

In oktober 2018 worden twee meerdaagse KNHS HORKA Trainingsarrangementen georganiseerd op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. De inschrijving opent op maandagochtend 23 juli om 9:00 uur via Mijn KNHS.

Geplaatst op:

Aanstaande zaterdag vind de New Forest Centrale Merriekeuring plaats op het Nationaal Hippisch Centrum te Ermelo. Het programma is bekend. 

 

Geplaatst op:

Op woensdag 8 augustus kunnen deelnemers van alle leeftijden en niveaus met hun paard of pony meedoen aan de KNHS HORKA Eventingtraining op het KNHS-centrum. 

Geplaatst op: