Nieuws

De KNHS Zomerinstructieweken van de KNHS zijn een begrip onder veel paardenliefhebbers. Lekker een paar dagen met je paard bezig zijn, leerzame trainingen volgen en leuke activiteiten in de avonduren.

Geplaatst op:

Op 2 mei is het weer zo ver, dan is de jaarlijkse Bixiedag op het KNHS-centrum in Ermelo. Deze dag staat helemaal in het teken van plezier met je pony. Heb je geen eigen pony? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. De inschrijving gaat op donderdag 22 februari om 8.00 uur open. Wil je meedoen? Wees er dan snel bij!

Geplaatst op:

Het belooft weer een vol programma te worden tijdens de Centrale Hengstenkeuring van het New Forest Pony Stamboek in Ermelo. Deel daarvan zijn 35 jonge hengsten welke zich presenteren om mogelijk te worden geselecteerd voor de nieuwe jaargang hengsten 2018. 

Geplaatst op:

De KNHS Talentendag vindt dit jaar plaats op woensdag 29 augustus. Tijdens deze dag op het KNHS-centrum in Ermelo worden jaarlijks vele talentvolle combinaties gescout die de potentie hebben om door te stromen naar één van de jeugdkaders in de olympische en paralympische disciplines. 

Geplaatst op:

Centrale Hengstenkeuring van het Nederlands Welsh Pony & Cob Stamboek. De hengstenkeuring wordt gehouden op het Hippisch Centrum in Ermelo.

Geplaatst op:

22 is hij pas, en nu al een idool. En op 1 maart komt hij naar Ermelo voor het eerste Rondje Inspiratie! Plezier met je paard, wie kan dat beter demonstreren dan Jesse Drent?

Geplaatst op: