Nieuws

Het Hippisch Trainings Centrum Nederland houdt op donderdag 1 februari a.s. weer het Winterijkmoment in de hallen van het KNHS-centrum in Ermelo.

Geplaatst op:

Aanstaande zaterdag 27 januari 2018 wordt in de Amaliahal op het KNHS-centrum in Ermelo voor de vierde maal een heuse Indoor Eventingwedstrijd georganiseerd en de dag erna een eventingtraining.

Geplaatst op:

Bondscoach Rien van der Schaft (63) gaf op de tweede dag van het KNHS Trainersseminar invulling aan het thema ‘Met plezier presteren’.

Geplaatst op:

ERMELO - Op 12-13 januari hebben de NRPS-hengsten hun verrichtingsexamen doorlopen, en de laatste dag kregen elf hengsten hun goedkeuring met een jaar verlengd.

Geplaatst op:

Afgelopen zaterdag vond op het KWPN/KNHS centrum in Ermelo voor tuigpaardhengsten de eerste bezichtiging plaats. Er verschenen 42 hengsten voor de jury, zestien mogen door naar de tweede bezichtiging op 3 februari in ‘s-Hertogenbosch. Zeven hengsten werden er ster verklaard.  

Geplaatst op:

Dierenarts Mark van Manen gaat in op alledaagse gezondheidsproblemen bij paarden zoals mok en schimmel. Daarnaast zoomt hij in op kreupelheden, vertelt hij over besmettelijke ziekten en krijg je tips wat je zelf kunt doen voordat je de dierenarts inschakelt.

Geplaatst op:

Het nieuwe jaar wordt spetterend geopend met de Hengstenkeuring Tuigpaard, met naast de eerste bezichtiging van de tuigpaardhengsten ook vele shows en presentaties.

Geplaatst op: